De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

 Instagram pagina

Wie werken er...

Op dit moment werken er 5 parttime medewerkers. Hiernaast heeft de kinderboerderij een (werkend) bestuur waarmee er op de kinderboerderij hard gewerkt wordt. Ook zijn er veel stagiaires vanuit verschillende scholen die bij ons stage lopen. Verder zijn er veel hardwerkende vrijwilligers van jong en oud die ons op de boerderij komen helpen met de verschillende werkzaamheden.

Vrijwilligers

Op dit moment werken er rond de 25 jonge vrijwilligers en 10 volwassen vrijwilligers die ons dagelijks helpen op de boerderij. Dit voor de verzorging van de dieren, maar ook voor hulp bij klusprojecten. Verder zijn er vrijwilligers die helpen bij de verschillende activiteiten die wij aanbieden, zoals o.a. bij de woensdagmiddag-activiteiten en de grotere evenementen die worden georganiseerd bij ons op de boerderij.

Er zijn vrijwilligers van jong tot oud, die het mede mogelijk maken om de kinderboerderij draaiende te houden. Hierdoor maken onze vrijwilligers het mogelijk dat er veel werk verricht wordt op de kinderboerderij en wij daardoor veel kunnen organiseren voor zowel onze dieren als bezoekers.
Er zijn veel, vaak jonge personen, die vrijwilliger willen worden op onze boerderij. Om vrijwilliger te kunnen worden is de minimale leeftijd 12 jaar oud. Het werken op de kinderboerderij is erg gewild door jonge, het kan zijn dat je hierdoor even zult moeten wachten.

Voor de aanname van volwassen vrijwilligers is er een aannamebeleid voor volwassen vrijwilligers.

Stagiaires

Wij bieden stage plaatsen aan voor studenten die opleidingen volgen via verschillende scholen. Voornamelijk zijn dit stageplaatsen voor de verschillende opleidingen dierverzorging. 
Heb jij interesse om stage te lopen op de kinderboerderij? Neem dan telefonisch contact op. Hier zal je te horen krijgen of er op dit moment plaats is voor jouw als stagiaire, waarna wij vragen een sollicitatie brief met CV toe te sturen. Deze zullen wij bekijken en nemen dan z.s.m. contact met je op.

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 3,00)


Boerderijruimte te huur

Vier jouw verjaardag op de boerderij, huur één van de mooie ruimtes of boek een compleet verzorgd kinderfeestje!

Klik hier voor meer informatie over de kinderfeestjes of over de verhuur van de ruimtes.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt? Klik hier voor meer informatie

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.