De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

 Instagram pagina

Halloween-maand op De Klepperhoeve

Halloween-knutselen
Van 5 oktober t/m 31 oktober is het Halloween-maand op De Klepperhoeve, in de “Griezelruimte” kan er elke dag geknutseld worden. Beschilder een vleermuis of een spin en versier hem met glitters voor maar € 3,50.

Pompoenen uithollen
Op iedere woensdagmiddag in oktober zijn er lieve heksjes die graag met jullie pompoenen uithollen. Ook in de herfstvakantie zullen de heksen er zijn op de zaterdagmiddag en zondagmiddag. (Zaterdag 17 oktober, zondag 18 oktober, zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober). Pompoenen uithollen kan om 14:15 uur tot 15:00 uur, van 15:15 uur tot 16:00 uur en van 16:15 uur tot 17:00 uur. Geef je snel op om zeker te zijn van een plaatsje, bel naar 0118-62172.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de Griezelruimte? Kom dan in oktober langs om te knutselen!

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,25)


Boerderijzolder

Vier je verjaardagfeestje op de kinderboerderij of doe mee aan een leuke activiteit op de boerderijzolder.

Klik hier voor meer informatie over kinderfeestjes of onze activiteiten.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt? Klik hier voor meer informatie

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.