De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

 Instagram pagina

Paasweekend

In het weekend van Pasen zijn er allerlei activiteiten te beleven op de boerderij.
Doe mee aan de paas-speurtocht, lukt het jouw om alle houten paaseieren te vinden? Hiernaast schilder je een paasfiguur die gemaakt is van hout en krijg je een glaasje siroop. De activiteit is van 13:30 uur tot 14:30 uur. Voor € 4,- p.p. doe je mee. Ook de konijnen en kuikentjes komen gezellig aan tafel.

Uiteraard zijn er in het Klepper-café (tijdens onze openingstijden) nog andere houten paas-knutsels die geschilderd en versierd kunnen worden, vanaf € 3,50 per stuk. OP = OP.

Als het weer het toelaat staat één van onze pony's van 14:30 uur tot 15:30 uur klaar voor een ritje. € 1,- per ritje (ruiter max.45 kg).

Om de middag helemaal leuk af te sluiten kan je de boer helpen bij het voeren van de dieren. Van 16:00 uur tot uiterlijk 16:45 uur (min. 5 jaar oud, max. 15 deelnemers). € 2,- p.p.

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,25)


Boerderijzolder

Op onze boerderij zolder is er elke woensdag en elke vakantie een activiteit.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt?

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.