De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

 Instagram pagina

Dagelijkse activiteiten

Wist je dat de kinderboerderij iedere dag leuke activiteiten aanbiedt?

Elke dag kan er volop geknutseld worden in de grote schuur, gezellig tussen de konijnen en cavia’s, waar de glitters je tegemoet komen!

De pony’s staan regelmatig op woensdag, zaterdag, zondag en iedere vakantiedag klaar voor een ritje. Tussen 14:00 uur en 15:00 uur kunnen de kleinere bezoekers een ritje maken, mits het weer dit toelaat en bij voldoende personeel.

Hierna kan de boer geholpen worden bij het voeren van de boerderijdieren. Voor de activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd, wat ten goede komt voor de dieren.

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,25)


Boerderijzolder

Vier je verjaardagfeestje op de kinderboerderij of doe mee aan een leuke activiteit op de boerderijzolder.

Klik hier voor meer informatie over kinderfeestjes of onze activiteiten.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt? Klik hier voor meer informatie

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.