De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

    

Boerderijclub*

Altijd al willen helpen als hulpboer of boerin op de boerderij? Dan is dit je kans! Doe mee aan de "Boerderijclub". Voel je een echte boer(in) en help mee bij alle klussen op de boerderij, voer o.a. de dieren, geef ze water, verzorg de vacht, geef ze extra aandacht, maak een hok schoon, help mee in de moestuin en meer!
Voor € 25,- p.p. kan je al meedoen.
Lijkt jou het leuk om mee te doen!? Geef je dan snel op!

 

 

*De boerderijclub bestaat uit 6 lessen, welke plaats vinden op de vrijdagmiddag van 15:45 uur tot 16:45 uur, de boerderijclub start op 2 mrt en de laatste les is op 6 april. Opgeven voor de boerderijclub kan op de boerderij of telefonisch, na betaling (contant of per bank) is de inschrijving definitief. Er is plaats voor 10 deelnemers, van 6 jaar tot 10 jaar oud, inschrijven is verplicht. Vol = Vol. 

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,00)


Boerderijzolder

Op onze boerderij zolder is er elke woensdag en elke vakantie een activiteit.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt?

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.