De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

    

Altijd al willen helpen als hulpboer of boerin op de boerderij? Dan is dit je kans! Doe mee aan de "Boerderijclub". Voel je een echte boer(in) en help mee bij alle klussen op de boerderij, voer o.a. de dieren, geef ze water, verzorg de vacht, geef ze extra aandacht, maak een hok schoon, help mee in de moestuin en meer!
Voor € 25,- p.p. kan je al meedoen.
Lijkt jou het leuk om mee te doen!? Geef je dan snel op!

 

 

*De boerderijclub bestaat uit 6 lessen, welke plaats vinden op de vrijdagmiddag van 15:45 uur tot 16:45 uur, de boerderijclub start op 2 mrt en de laatste les is op 6 april. Opgeven voor de boerderijclub kan op de boerderij of telefonisch, na betaling (contant of per bank) is de inschrijving definitief. Er is plaats voor 10 deelnemers, van 6 jaar tot 10 jaar oud, inschrijven is verplicht. Vol = Vol. 

Op woensdag 21 maart ben je van harte welkom om een rondje te rijden op één van onze pony's. Van 15 uur tot 16 uur staat een pony's klaar voor een rond ritje. € 1,- per ritje.

Woensdag 28 maart kan je komen Paas knutselen op de boerderijzolder, schilder een paasfiguur van hout. Ook zijn er jonge dieren, als konijntjes en kuikens, die geknuffeld mogen worden.
Uiteraard krijg je een glaasje siroop erbij. Tussen 15:00 uur en 16:00 uur ben je van harte welkom voor € 4,- p.p.

Max. plaats voor 20 deelnemers.

Doe mee aan de paas-speurtocht, kan jij alle houten paaseieren vinden? Hiernaast schilder je een paasfiguur die gemaakt is van hout en krijg je een glaasje siroop. Mee doen aan de activiteit kan tussen 14:00 uur en 16:00 uur. Voor € 4,- p.p. doe je mee.

Ook kan je voor € 5,- een grote houten paas ei versieren.

Op = Op

Iedere woensdag/zaterdag-middag organiseren wij een toffe activiteit. Van dieren verzorgen tot knutselen, spelletjes spelen tot dieren knuffelen, pony ritjes tot evenement en ga zo maar door! Dat wil je toch niet missen!?

Kom langs tijdens de volgende tijden:
Woensdagmiddag van 15:00 uur - 16:00 uur
Zaterdagmiddag van 14:30 uur - 15:30 uur
Bewonder ook onze dieren en de boerderij, speel op het erf, nuttig een drankje in het Klepper-Café en neem een kijkje in Klepper Elf waar spullen een tweede kans krijgen. Kortom een leuke (mid)dag uit!

*Deelname vanaf € 1,- per activiteit. Activiteiten zijn onder voorbehoud, o.a. afhankelijk van voldoende personeel en weersomstandigheden.

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,00)


Boerderijzolder

Op onze boerderij zolder is er elke woensdag en elke vakantie een activiteit.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt?

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.