De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

 Instagram pagina

Kom je ook naar het griezelige Halloween-feest; De Betovering van de Witte Wieven op "De Klepperhoeve"? Het is op vrijdag 26 oktober van 16:30 uur tot 19:30 uur op de betoverende kinderboerderij in Middelburg. Tijdens het feest zijn er lieve heksjes, doe je mee aan de griezel speurtocht, kan je een pompoen uithollen, schilder je een houten spin of vleermuis én wordt er voor een hapje met drankje gezorgd. Durf jij het ook aan!? Geef je nu op voor € 7,50 p.p. (opgeven kan per email activiteiten@kinderboerderij-middelburg.nl of geef je bij een bezoek aan de boerderij op). Vol = Vol.

Tijdens de herfstvakantie staan er op de kinderboerderij allerlei houten knutselwerkjes voor je klaar om te schilderen. Van 13:30 uur tot 16:00 uur ben je elke dag van harte welkom in ons Klepper-café. Deelname vanaf € 2,50. 
Hiernaast staat één van onze pony's elke dag van 14:30 uur tot 15:30 uur klaar voor onze kleine bezoekers om een rondje te rijden, € 1,- per ritje (enkel bij droog weer en voldoende personeel).

Zet de datum alvast in uw agenda! Op zaterdag 27 oktober zijn wij vanaf 19:00 uur weer te vinden in de stad van Middelburg tijdens de nacht van de nacht! Komt u ook langs!?

Elke dag ben je tijdens de openingstijden van harte welkom in ons klepper-café om te knutselen. Alle knutselvoorbeelden staan daar klaar, er is keuze genoeg! De prijzen varieren van € 1,- tot € 5,- per knutselwerkje.

Hiernaast verzorgen wij op woensdag, zaterdag en zondag, mits het weer dit toelaat & bij voldoende personeel, van 14:30 uur tot 15:30 uur pony ritjes. Kom jij ook een rondje rijden op één van onze lieve pony's? De kosten zijn € 1,- per ritje, de ritjes zijn op eigen risico.Elke woensdag kan je de verzorgers helpen om de dieren te voeren. Je kan van 15:45 uur tot 16:30 uur mee helpen, dit voor € 1,50 p.p. Er kunnen max. 15 deelnemers helpen.

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,00)


Boerderijzolder

Op onze boerderij zolder is er elke woensdag en elke vakantie een activiteit.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt?

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.