De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

 Instagram pagina

Elke vakantiedag kan er volop geknutseld worden op de kinderboerderij in Middelburg. Schilder een eenhoorn of koe, versier een tasje of etui & meer. Knutselen kan al vanaf € 1,- per knutselwerkje in het Klepper-café. Het Klepper-café is iedere dag geopend.
Elke dinsdag t/m zondag tussen 14:00 uur en 15:00 uur staat één van de pony's klaar voor een pony ritje, € 1,- per ritje. Hierna kan de boer geholpen worden bij het voeren van de boerderijdieren, van 15:45 uur tot 16:30 uur voor € 2,- p.p.

*(Pony ritjes gaan enkel door bij droog, niet te warm weer & voldoende personeel, ruiter is max. 45 kg. Deelname aan help de boer voeren: deelnemer min. 5 jaar oud, max. 10 deelnemers per dag. Opgeven is mogelijk)

Elke dag ben je tijdens de openingstijden van harte welkom in ons Klepper-café om te knutselen. Alle knutselvoorbeelden staan daar klaar, er is keuze genoeg! De prijzen varieren van € 1,- tot € 5,- per knutselwerkje.

Hiernaast verzorgen wij op woensdag, zaterdag en zondag, mits het weer dit toelaat & bij voldoende personeel, van 14:00 uur tot 15:00 uur pony ritjes. Kom jij ook een rondje rijden op één van onze lieve pony's? De kosten zijn € 1,- per ritje, de ritjes zijn op eigen risico. De ruiter is max. 45 kg.Elke woensdag, zaterdag en zondag kan je de verzorgers helpen om de dieren te voeren. Je kan van 15:45 uur tot 16:30 uur mee helpen, dit voor € 2,00 p.p. Deelnemen kan vanaf min. 5 jaar oud, max. 10 deelnemers.

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,25)


Boerderijzolder

Op onze boerderij zolder is er elke woensdag en elke vakantie een activiteit.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt?

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.