De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

 Instagram pagina

Houdt jij van paarden? En wil je meer over de verzorging leren? Dan is de Ponyochtend echt iets voor jou!

Tijdens de Ponyochtend leer je hoe je een pony verzorgt; hoe je een pony poetst, versiert, voert en maak je een ritje op één van onze lieve pony's. Hoe leuk is dat!?
Wij organiseren een Ponyochtend op 23 april en 30 april, van 10:30 uur tot 12:00 uur. Voor € 7,50 p.p. doe je al mee!

De Ponyochtend gaat door bij 4 deelnemers (max. 4 deelnemers), van min. 5 jaar oud en de ruiter is max. 45 kg. Opgeven is verplicht.

 

In het weekend van Pasen zijn er allerlei activiteiten te beleven op de boerderij.
Doe mee aan de paas-speurtocht, lukt het jouw om alle houten paaseieren te vinden? Hiernaast schilder je een paasfiguur die gemaakt is van hout en krijg je een glaasje siroop. De activiteit is van 13:30 uur tot 14:30 uur. Voor € 4,- p.p. doe je mee. Ook de konijnen en kuikentjes komen gezellig aan tafel.

Uiteraard zijn er in het Klepper-café (tijdens onze openingstijden) nog andere houten paas-knutsels die geschilderd en versierd kunnen worden, vanaf € 3,50 per stuk. OP = OP.

Als het weer het toelaat staat één van onze pony's van 14:30 uur tot 15:30 uur klaar voor een ritje. € 1,- per ritje (ruiter max.45 kg).

Om de middag helemaal leuk af te sluiten kan je de boer helpen bij het voeren van de dieren. Van 16:00 uur tot uiterlijk 16:45 uur (min. 5 jaar oud, max. 15 deelnemers). € 2,- p.p.

Kom jij ook naar het "Cowboys & Indianen Spektakel"? Woensdag 24 april van 13:30 uur tot 16:30 uur organiseert "De Klepperhoeve", dit toffe evenement. Het activiteitenprogramma bestaat uit kinderspelen, waaronder hoefijzer- en lassowerpen, stokpaardenrace, goud zoeken & meer. Verder gaan we knutselen, picknicken in de wei en maak je bij droog weer een ritje op een pony. Hoe gaaf is dat!? Doe mee aan het activiteitenprogramma voor € 7,50 p.p., inschrijven kan per email (activiteiten@kinderboerderij-middelburg.nl, max. 60 deelnemers, vol=vol).

Doe mee aan onze spannende Vossenjacht!
Woensdag 1 mei organiseert "De Klepperhoeve" van 13:30 uur tot 15:30 uur een Vossenjacht. De vossen zijn verstopt op de kinderboerderij én in het Meiveldpark. Vindt jouw groepje alle vossen!?

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Geef je dan snel op, dit kan in groepjes van 5 deelnemers. Wil jij je alleen opgeven kan dat ook, wij zullen de groepjes compleet maken. Welk groepje het snelste De vos gevonden heeft wint een leuke prijs!

Meedoen kan voor € 2,50 p.p., in totaal is er plaats voor 100 jagers. Geef je nu op via activiteiten@kinderboerderij-middelburg.nl of bel naar 0118-627142.

In de meivakantie organiseren wij allerlei activiteiten.
Ben jij er ook bij?

Met o.a. iedere dag pony ritjes*, knutselen bij het Klepper-café en dieren voeren.
Uiteraard zijn er weer toffe evenementen die georganiseerd worden & meer!

Kom jij ook in de week van Moederdag naar de kinderboerderij?  
Maak jouw moederdag cadeau op de boerderij en verras haar met een Hart die jij geschilderd en versiert hebt.

  • 1
  • 2

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,25)


Boerderijzolder

Op onze boerderij zolder is er elke woensdag en elke vakantie een activiteit.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt?

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.