De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

 Instagram pagina

Elke dag ben je tijdens de openingstijden van harte welkom in ons Klepper-café om te knutselen. Alle knutselvoorbeelden staan daar klaar, er is keuze genoeg! De prijzen varieren van € 1,- tot € 5,- per knutselwerkje.

Hiernaast verzorgen wij op woensdag, zaterdag en zondag, mits het weer dit toelaat & bij voldoende personeel, van 14:00 uur tot 15:00 uur pony ritjes. Kom jij ook een rondje rijden op één van onze lieve pony's? De kosten zijn € 1,- per ritje, de ritjes zijn op eigen risico. De ruiter is max. 45 kg.Elke woensdag, zaterdag en zondag kan je de verzorgers helpen om de dieren te voeren. Je kan van 15:45 uur tot 16:30 uur mee helpen, dit voor € 2,00 p.p. Deelnemen kan vanaf min. 5 jaar oud, max. 10 deelnemers.

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,25)


Boerderijzolder

Op onze boerderij zolder is er elke woensdag en elke vakantie een activiteit.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt?

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.