De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

    

Woensdag 23 mei van 15:00 uur tot 16:00 uur kan je komen knutselen op de boerderij. Kom schilderen en maak jouw kunstwerkje helemaal af met glitters. Je kan kiezen uit meerdere knutselwerkjes, de prijs is vanaf € 4,-. Tot dan!

Vrijdag 25 mei organiseren wij van 15:45 uur tot 16:45 uur een schapen en geiten uurtje. Samen met 9 andere deelnemers voer jij onze lieve schapen en geiten hun brokken en geef je ze heerlijke wilgentakken, we gaan langs de schaapjes en geitjes om te knuffelen, ga je met een lammetje op de foto en knutsel je een schaapje met echte wol. Hoe leuk is dat!? 

Wil jij mee doen? Geef je dan nu op per email: activiteiten@kinderboerderij-middelburg.nl, vol = vol (plaats voor max. 10 deelnemers).

Binnenkort volgt meer informatie.

Op zaterdag 2 juni van 10:00 uur - 16:00 uur zet kinderboerderij "De Klepperhoeve"de deuren open voor het jaarlijkse schaapscheerfeest! Er is van alles te beleven, waaronder schapen scheren, er wordt wol gespins, er zijn kraampjes met allerlei verkoopwaar, kinderspelen, pony rijden en nog veel meer activiteiten! De entree is gratis.

Help je mee op woensdag 6 juni onze lieve boerderij dieren te verzorgen? Geef ze voer en water en uiteraard gaan we de dieren knuffelen en aaien. Van 15:00 uur tot 16:00 uur is deze toffe activiteit. Er is plaats voor 15 deelnemers, € 2,50 p.p. vol = vol.

Op vrijdag 8 juni van 15:45 tot 16:45 uur organiseren wij een konijnenuurtje. Een uur dat in het teken staat van onze schattige en lieve konijntjes! Samen met 9 andere deelnemers ga jij de konijnen voeren, geef ze hun brokjes en verwen ze met een heerlijke wortel, knuffel ze en geef ze een poetsbeurtje. Ook ga je met een konijn op de foto en krijg jij deze doorgestuurd. Hiernaast maak je een leuk knutselwerkje. Hoe leuk is dat!? 
Wil je mee doen? Geef je dan nu op, via de email: activiteiten@kinderboerderij-middelburg.nl, en ben zeker van een plaatsje. Vol = vol (max. 10 deelnemers)

 

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,00)


Boerderijzolder

Op onze boerderij zolder is er elke woensdag en elke vakantie een activiteit.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt?

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.