De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

 Instagram pagina

Bezoek met dieren

Regelmatig gaan wij met onze dieren naar verzorgingstehuizen of woongroepen in Middelburg en omgeving. We komen met de kleine dieren naar het tehuis, zodat de bewoners de dieren kunnen aaien en kunnen zien.
De dieren die wij meenemen zijn meestal konijnen, cavia's, muizen, kippen en als ze er zijn nemen we ook graag kuikens mee. 

De duur is een uur dit is meestal voor de bewoners en de dieren net lang genoeg. Op de dinsdagochtend komen wij graag langs. De kosten zijn € 30,00 per uur. Hiernaast vragen wij tot 10 km € 5,00 en v.a. 10 km € 10,00 reiskosten. Wilt u een afspraak maken of meer informatie, neem gerust contact met ons op.

 

   

 

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,00)


Boerderijzolder

Op onze boerderij zolder is er elke woensdag en elke vakantie een activiteit.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt?

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.