De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

    

Mogelijke schoolreisjes

Op zoek naar een leuke, niet vaak voorkomende schoolreis? Dat kan op de kinderboerderij!
Wij bieden een aantal schoolreizen aan op onze boerderij. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het beheer, wij beantwoorden uw vragen graag.

Eigen bezoek € 1,00 p/k
Rondleiding (met knuffelen) € 1,50 p/k
Paardrijden (maximaal 25 kinderen) € 1,00 p/k
Klompenpad € 1,50 p/k
Kabouterpad € 1,50 p/k
Sporenpad € 1,50 p/k
Laarzenpad € 1,50 p/k
Huisjespad € 1,50 p/k


Extra
Indien gewenst kan er voor koffie en thee gezorgd worden voor de begeleiding en ijs of ranja voor de kinderen.                                                                   

Koffie/thee € 1,25
Ranja € 0,50
IJs vanaf € 0,70
Cake (p/s) € 5,00

Toelichting schoolreisjes
Alle schoolreisjes zijn voor zowel de onderbouw, middenbouw en bovenbouw geschikt. De duur per schoolreis is rond 1 – 1,5 uur per groep. In de maanden april t/m juni is het erg druk, dus reageer op tijd. Verder is het leuk om te weten dat er naast de kinderboerderij een speeltuin zit, dit is een leuke schoolreis om te combineren.

Rondleiding
In groepen wordt er een rondleiding over de boerderij gegeven door boerderijmedewerkers. Hierbij krijgen de kinderen informatie over de boerderij zelf en komen de kinderen leuke feiten te weten over de dieren. Uiteraard gaan we ook bij de dieren in het verblijf.
Paardrijden

Per groep van maximaal 25 kinderen bieden wij een rondje paardrijden aan. Hierbij mag elke leerling een rondje door de paddock op de pony. Dit onder begeleiding van één van de medewerkers. 

Klompenpad
De kinderen zoeken de klompen op die over de boerderij verspreidt staan. In de klompen vinden zij opdrachten en vragen. Het is een doe-activiteit waarbij er op een speelse wijze informatie wordt verkregen.

* Deze schoolreizen zijn nieuwe schoolreizen, wij zijn bezig met het ontwikkelen hiervan. Het zijn alle schoolreizen welke in de vorm zijn van een speurtocht. De leerlingen leren hierdoor op een speelse wijze over de boerderijdieren. Meer informatie volgt binnenkort.

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,00)


Boerderijzolder

Op onze boerderij zolder is er elke woensdag en elke vakantie een activiteit.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt?

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.