De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

 Instagram pagina

Maak jouw feest onvergetelijk!

Vier je verjaardag tussen de boerderijdieren & boek een compleet verzorgd
kinderfeestje bij ons op de boerderij óf stel jouw eigen feestje samen! 

Een feestje boeken óf heb je een vraag? Bel naar 0118-627142 of
mail naar activiteiten@kinderboerderij-middelburg.nl


Kinderfeestjes met compleet programma van 2 uur
+ begeleiding door boer(in)*:

 Paardenfeest  € 12,50 p/p
 Knuffelfeest  € 12,50 p/p
 Boeren- en Boerinnenfeest  € 12,50 p/p
 Cowboyfeest  € 12,50 p/p

Kinderfeestjes met compleet programma van 2 uur
(begeleiding door ouders/verzorgers):

 Prinsessen en Ridderfeest  € 12,50 p/p
 Sprookjesfeest  € 12,50 p/p
 Piratenfeest  € 12,50 p/p
 Kabouterfeest  € 12,50 p/p
 Smeerkeezenfeest  € 12,50 p/p

*De boerin zal het feestje begeleiden, m.u.v. knutsel- en pauzetijden.

Paardenfeest
Howdy Paardenfans, wees welkom op onze Klepperhoeve-ranch om allerlei spannende avonturen te beleven! Het feestje start met het versieren van een paardentas óf een eenhoorn. Klaar met knutselen? De siroop en de plakjes cake staan al voor jullie klaar. Voel je een echte amazone; poets de pony én maak een ritje*. Niet alle amazones kunnen tegelijk pony rijden, de skippy paarden staan voor jullie klaar.
*Ruiters max. 35 kg. De pony ritjes gaan door mits het weer het toelaat, bij annulering van de ponyritjes worden de pony’s en ezels in plaats daarvan gevoerd.


Knuffelfeest

Alle knuffelaars opgelet! Hou jij ook zo van dieren? Dan is het knuffelfeestje echt wat voor jou! Knutsel een schaap met echte wol óf maak een konijntje van een sok op de boerderijzolder. Versier jouw eigen plakje cake en smullen maar. Na een korte pauze staat geitje Elmo al te wachten op zijn poetsbeurt. Ook gaan we langs de andere geitjes, pony’s, ezels en konijntjes die graag geknuffeld willen worden. Als afsluiter gaan jullie de dieren voeren.Boeren- en Boerinnenfeest
Goeiendag boerinnetjes en kleine boeren! Trek jullie laarzen maar snel aan en stroop jullie mouwen maar op. Help de boer met boeren-klusjes; maak de stallen schoon, help bij het borstelen & voer de dieren. Na al dat harde werken verdienen jullie wel een versierd plakje cake en een bekertje siroop. Om vervolgens de handen vuil te maken bij het verven van een klompje óf schilderij. Doe je stinkende best bij alle boeren-activiteiten en misschien behaal jij je Boerendiploma wel!


Cowboyfeest

Howdy cowboys & cowgirls! Trek je cowboylaarzen maar aan en zet je hoed op. Beleef met onze Klepperhoeve-medewerker spannende avonturen. Knutsel een dromenvanger van een hoefijzer óf beschilder een houten paardenhoofd. Klaar met knutselen? De siroop en de plakjes cake staan al voor jullie klaar. Voel je een echte cowboy, poets de pony en maak een ponyritje. Niet alle cowboys kunnen tegelijk pony rijden, leer daarom in de tussentijd lasso werpen, hoefijzer gooien, ring werpen en zaklopen.Prinsessen en Ridderfeest
Kom met je kroontje op je hoofd, lippenstift op je lippen of in je stoerste ridderpak naar kasteel De Klepperhoeve! Beleef een dag als prinses; versier jouw eigen juwelenkistje óf spiegel. Of beleef een dag als ridder; maak je eigen riddermasker óf een schild. Klaar met knutselen? Tijd voor het theekransje! De siroop en plakjes cake staan al voor jullie klaar. Om vervolgens op avontuur te gaan met een leuke speurtocht, op zoek naar de schatkist! De prinses van de boerderij kan helaas niet toveren en heeft jullie hulp hard nodig bij het voeren van de dieren, de voerzakjes staan al klaar.

Sprookjesfeest
Kom jij met je spetterende sprookjesoutfit de boerderij betoveren? Bij ons op De Klepperhoeve worden sprookjes werkelijkheid. Beschilder een toverstaf óf vlinder en versier deze met glitters & sterrenstof. Klaar met knutselen? De heerlijke plakjes cake met siroop staan al voor jullie klaar. Oeps, de elfjes zijn hun toverstafjes kwijt. Helpen jullie mee zoeken? Zoek ze alle 15, voer de opdrachten goed uit en vindt de schatkist! Ben jij benieuwd wat erin zit? Met een beetje fantasie kom je daar wel achter! Om het feestje leuk af te sluiten, gaan jullie langs de dieren om ze te voeren.

Piratenfeest
Ahoy kleine piraten! Bereid je voor op een stoer, heldhaftig piratenfeestje. Knutsel een schip óf een schatkist in het piratenhol. Luister en zing mee met de liedjes en versier ondertussen een plakje cake, ook de siroop staat voor jullie klaar. Helpen jullie daarna mee de schat van Kapitein Haak te zoeken? Met jullie hulp kan hij hem vast weer vinden! Na het beleven van de spannende avonturen is het tijd voor het voeren van de dieren. Aye aye boefjes, tot snel!


Kabouterfeest
Hallo kabouters! Gaan jullie mee op kabouterpad? Beschilder een rups óf paddenstoel in de kabouterhut en versier een plakje cake. Ook de limonade staat daar voor jullie klaar. Loop als echte kabouters het kabouterpad af en voer leuke opdrachten uit met de knapzak. Doe mee aan de paddenstoelendans, voer een dier, luister naar het verhaal van de Tuin van Otis en meer. Vergeet je je kaboutermuts niet?Smeerkeezenfeest

Zin in een stinkend leuk en origineel feestje? Kom naar de kinderboerderij voor dit te gekke feestje met het thema: POEP! Klieder met vingerverf op een canvasdoek óf versier een eigen drollentasje, smul van de drollentraktatie met glaasje siroop en laat ze een poepie ruiken bij alle poepspellen. Stroop daarna de mouwen maar op en maak de handen vuil bij het voeren van de boerderijdieren.
Stel je eigen feestje samen:

Je kunt jouw feestje helemaal zelf samen stellen door één of meerdere van onderstaande activiteiten te kiezen. Hoe leuk is dat!?

 Dieren voeren - voerzakje  € 1,50 p/p  15 minuten
 Dieren knuffelen  € 2,00 p/p, min. 5 personen  15 minuten (samen met de boer)
 Pony rijden*  € 2,00 p/p  2 ritjes per kind
 Speurtocht "Het Klompenpad"  € 3,00 p/p  45 minuten
 Dieren borstelen - geit, ezel of pony 

 € 3,50 p/p, min. 5 personen

 30 minuten
 Knutselen  Vanaf € 1,50 p/p - zie hieronder  Vanaf 15 minuten - gemiddeld 30 minuten
 Huur spelletjeskar  € 15,00   1 uur
 Huur boerderijzolder  € 17,50  1 uur
 Huur boerderijruimte  € 22,50  1 uur
 Grabbelcadeautje  € 0,50   -
 Polaroid foto  € 2,00  5 minuten
 Chips-, snoepzakje of ijsje  Vanaf € 1,00  -
 Kopje koffie of thee  € 1,80  -
 Siroop met cake - 10 personen  € 7,50  Op erf - tijd naar eigen inzicht 
 Verjaardagstaart  € 12,50   -
 Pannenkoeken  € 4,50 p/p  3 pannenkoeken p/p
 Broodje knakworst  € 2,00  per broodje
 Broodje ham of kaas  € 2,50  per broodje
 Broodje gezond  € 3,00  per broodje

* Ponyritjes: Ruiter max. 35 kg, min. 5 ruiters. De ponyritjes gaan door mits het weer het toelaat. Bij annulering van de ponyritjes worden de pony's en ezels in plaats daarvan gevoerd.
 

 

 

 

 

 

 
Klik op de foto voor een vergroting van alle knutselwerkjes (het aanbod veranderd per seizoen):

  

 

Boek jouw feestje bij ons & maak er een feest van om nooit meer te vergeten!

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 2,50)


Boerderijzolder

Vier je verjaardagfeestje op de kinderboerderij of doe mee aan een leuke activiteit op de boerderijzolder.

Klik hier voor meer informatie over kinderfeestjes of onze activiteiten.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt? Klik hier voor meer informatie

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.