De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

 Instagram pagina

Dierverzorgingsworkshop

Wij bieden een dierverzorgingsworkshop aan op de kinderboerderij. Altijd al willen leren wat er allemaal bij komt kijken bij het verzorgen van een (boerderij) dier? Dat kan je leren op "De Klepperhoeve" van één van onze boederijmedewerkers!

Bij de dierverzorgingsworkshop gaan we een dierenverblijf schoonmaken, dit zal gaan om een groot dierenverblijf, zodat iedere deelnemer een taak heeft. Hierbij kan bijvoorbeeld gekozen worden uit het schoonmaken van de paardenstal, de varkensstal of de ezelstal of misschien wil je wel een ander dier verzorgen? Verder gaan we een aantal dieren voeren. De dieren die we voeren zijn konijnen en cavia's (dit kan in overleg ook eventueel een ander diersoort zijn).  

Een dierverzorgingsworkshop duurt 45 minuten. De kosten zijn € 30,00. In totaal kunnen er maximaal 10 deelnemers, van minimaal 4 jaar oud, deelnemen. 
Bij interesse in een dierverzorgingsworkshop, neem dan contact op met het beheer en bespreek de mogelijkheden. 

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 3,00)


Boerderijruimte te huur

Vier jouw verjaardag op de boerderij, huur één van de mooie ruimtes of boek een compleet verzorgd kinderfeestje!

Klik hier voor meer informatie over de kinderfeestjes of over de verhuur van de ruimtes.

Wist u dat?

U een boerderijdier kunt adopteren en u dan op een leuke manier de kinderboerderij steunt? Klik hier voor meer informatie

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.