De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

    

Op zoek naar leuke geiten voor bij jullie thuis in de wei? Wij hebben een aantal dwerggeiten te koop. Ze zijn erg tam en houden erg van aandacht! Wij willen ze graag verkopen aan iemand die een goed nieuw huisje kan aanbieden. 

Bambi (12-03-2011) en Guurtje (26-02-2009) kunnen het goed met elkaar vinden en willen wij graag samen een nieuw huisje geven. Zie foto.

Pardijntje (02-04-2013) staat ook bij Bambi en Guurtje in de wei. Pardijntje is op 20-3-2016 bevallen van 2 lammetjes.
Voor de 2 andere geiten is het al even geleden dat ze zijn bevallen. Het zijn daardoor geiten waar niet meer mee gefokt kan worden bij hun nieuwe huisje. 

Wij verkopen de geiten alleen aan UBN-houders.
Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Regelmatig zijn er konijnen en cavia's te koop. De konijnen en cavia's die te koop zijn, komen van hun vorige eigenaren af die afstand van hun dier hebben moeten doen. Dit kan zijn door allergie, te weinig ruimte, te weinig aandacht voor het dier en zo zijn er nog meer voorbeelden op te noemen. Wij willen de "dumpdieren", zoals wij deze noemen, een tweede kans bieden d.m.v. een goed tehuis er voor te zoeken.

Bent u op zoek naar konijn of cavia die een tweede kans verdient? Neem voor meer informatie contact op met de kinderboerderij en wie weet bent u degene die een goed tehuis kan aanbieden voor een konijn of cavia.

konijn cavia

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 1,80)


Boerderijzolder

Op onze boerderij zolder is er elke woensdag en elke vakantie een activiteit.

Wist u dat?

Onze koe Bente is bevallen van een kerngezonde dochter. We noemen haar Olivia. Kom je snel kijken?

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.