De Klepperhoeve maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kinderboerderij-middelburg.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.

    

Kom je ook woensdag 28 juni knutselen op de boerderij?
Van 14:30 uur tot 16:00 uur staan de knutsel materialen klaar.
Voor een kleine bijdrage kan je meedoen.

Een zonnige middag wordt op kinderboerderij De Klepperhoeve uitgebreid gevierd, met drescode: It's summertime! Het "Hello Summer" evenement wordt georganiseerd op woensdag 12 juli! Doe jij ook mee aan het zomerse programma? Kom vanaf 13:00 uur beach volleyballen op de boerderij, picknicken in de wei, zomer-knutselen én doe een dansje tijdens de zumba dansles! Het programma is tot 16:00 uur en is voor jong en oud. Voor € 5,- p.p. kan je je al opgeven (graag contant betalen bij inschrijving, max. 100 deelnemers). Ook is er als extra toevoeging een kleedjesmarkt, waar je een plaatsje voor kunt huren voor maar € 2,-. Deelname aan de kleedjesmarkt is alleen voor kinderen, begeleiding gewenst, gelieve contant te betalen bij inschrijving. Lijkt je het leuk om te komen kijken? De entree is gratis.

Kom je ook woensdag 19 juli knutselen op de boerderij?
Van 14:30 uur tot 16:00 uur staan de knutsel materialen klaar.
Voor een kleine bijdrage kan je meedoen.

Op onderstaande datums kan je op de boerderij helpen om de dieren te verzorgen. Hierbij help je met het voeren van de dieren, water geven, stal schoon te maken en uiteraard mag je de dieren extra verwennen door ze te knuffelen en de vacht te verzorgen! Ook lusten de dieren vaak wel wat lekkers, zoals een worteltje! Per week verschilt het diersoort welke je kan helpen om te verzorgen.

7 juni Knaagdieren verzorgen
21 juni Volière vogels verzorgen
5 juli Pony's verzorgen

Zoals hierboven staat verschilt het diersoort per week welke je kan helpen om te verzorgen. Per activiteit kunnen er max. 10 kinderen deelnemen en voor € 2,50 p.p. doe je al mee. Om zeker te zijn van een plaatsje kan je je opgeven. De activiteit duurt van 14:30 uur tot 16:00 uur. Na het harde werken heb je ook zeker een beker siroop verdiend!

Help jij ook mee?

(aanmelden bij Klepper-Café)

Verse scharreleieren

ScharreleierenU kunt bij ons verse scharreleieren kopen.
(Doos van 10 voor € 1,80)


Boerderijzolder

Op onze boerderij zolder is er elke woensdag en elke vakantie een activiteit.

Wist u dat?

Onze koe Bente is bevallen van een kerngezonde dochter. We noemen haar Olivia. Kom je snel kijken?

Direct contact

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW Middelburg

tel. 0118627142
Email: info@kinderboerderij-middelburg.nl

 

Route

Klik hier voor uw routebeschrijving naar de kinderboerderij.